19.01.15

Bite the dust

IMG_3543Jeans, Cheap Monday, 120-135 kr. // Hue, Weekday, 35 kr.
Desktop2Jeg kan ikke stå imod når det kommer til udsalg & jeg vil endda ikke engang prøve, for jeg ved, at jeg blot vil bliver bekræftet i at have rygrad som en regnorm, lige på dét punkt.
Heldigvis er jeg blevet ret strategisk i min shopping nu, hvor der er under 10 uger til Vietnam departure – av, dén sætning gav mig stress.
Faktisk vil jeg også pointere uretfærdigheden i at gå i skole på Mejlgade, 8000 – latinerkvarteret boomer jo med januar udsalg pt.!

I dag var mine køb dog, for ones, ikke helt en tilfældighed. Jeg havde i onsdags været rundt & snuse lidt til udsalg, hvor jeg ‘faldt’ over disse lækre 80’er jeans (aká mom jeans, girlfriend jeans osv. – kært barn har mange navne) & den dust-lyserøde hue, som begge fik printet sig ind i hukommelsen. Jeg har tænkt over bukserne siden – man er vel blevet voksen, & nåede til den konklusion at de også vil kunne gøre det godt som shorts i Vietnam ..& huen var et must-have da jeg i morges så, at der var faldet sne – ikke helt voksen alligevel.

Egentligt er det utroligt at jeg år efter år går i trodsigt-mode når kalenderen siger midt december – jeg vil umuligt indrømme at vinteren lige er begyndt, men lever i stedet for i troen på, at den snart er ovre.. I dag måtte jeg dog alligevel indse, at det faktisk er p**** koldt udenfor, damn it.
December, Januar, Februar = vinter – hvornår mon jeg lærer det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19.01.15