2015

19.01.15


IMG_3517 IMG_3512IMG_3518IMG_3521 IMG_3528IMG_3532 IMG_3526Jakke, Bon’a Parte / T-shirt, H&M Basic / Bukser, Karen By Simonsen / Trainers, Nike

Vi har lidt tekniske problemer her hjemme, så jeg måtte være så grov at tage billeder med min mobil i dag – so truly sorry..  Jeg er blevet inspireret af, faktisk har jeg nok nærmere groft indtaget, hele ‘tomboy’ floraen med afslappet tøj, kinda business & opsmørede bukser – den trend er lækkert casual & dermed perfekt til en mandag! thumbs up.
Mit liv render ellers ret meget i ring ligt pt. pga. eksamensprojekt – skole, træning, opgave. igen, igen & igen. sørgeligt.. heldigvis er det overstået på torsdag, hvilket jeg har planer om, at der skal fejres på én eller anden måde – lige udover arbejde, selvfølgelig. måske brunch?
Jeg håber ikke sneen – eller sjasket om man vil, er for hård ved jer.. for hvor er det da godt nok blevet trist vejr. øv. jeg prøver dog at nyde kulden – so not like me, før jeg skal ned og være human-bbq i 4 mdr. he.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015