OOTD // Blonde vs. Black

OOTD // 1950′

Jeg har i dag hentet inspiration fra datidens rengøringsdamers hårbånd for at tilføje mit outfit en ekstra lille detalje.
Headband – DIY
Blouse – Vintage, Jeans – H&M;
Jeg har i dag en af mine favorit vintage fund på, nemlig denne guld/sort bluse i et velour-mix materiale.
Blusen er så fantastisk da den passer til både hverdag og fest, og på samme tid også er varm og behagelig.
Herudover var denne en af mine første unikke fund i genbrug, og en af grundene til at jeg sidenhen er blevet ekstra opmærksom og kritisk når jeg shopper vintage.
I har nok bidt mærke i at der den sidste tid kun har været outfit of the day og items-indlæg, og dette skyldes simpelthen at jeg er blevet så utrolig inspireret af at gå blandt fashion dagen lang på min praktikplads, og at jeg herudover er fuldstændig smadret når jeg kommer hjem om aftenen – men jeg håber selvfølgelig at I er godt tilfredse! (-:
I dag har jeg brugt dagen i showroomet på min praktikplads på at sortere den nye FW14 kollektion, så det er klar til modemesse i København – en utrolig god måde til at lære kollektionen at kende!
I morgen skal jeg til middag og derefter i byen med mine tre veninder, og jeg lover at poste nogle billeder til jer af mit fest outfit.
Jeg vil nu smutte i seng – jeg er fuldstændig drænet for energi efter alle de nye spændende indtryk, og jeg skulle jo gerne være klar til endnu en ny dag i morgen.
Godnat derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD // Blonde vs. Black