All I want for Christmas..

Winter Wonder

SONY DSCAt sige at jeg lider af tør hud ville være at underdrive, men om vinteren er det, ligesom for alle andre, dog værst. Jeg bruger derfor stort set alle mine oktober, november og december måneder på at finde et vinter mirakel der kan gøre kulden og jeg bedre venner, og måske i år med held (!). Dog må jeg indrømme at jeg har haft små nisser på mission med mig, og dette fund er altså til min fars fortjeneste.

Egentlig er dette en håndcreme, og det jeg leder efter er et vidunder til ansigtet, men også dér gør denne creme et ret imponerende stykke arbejde. Én gang blev den brugt og wupti (virkelig magisk!) så var den tørre hud væk. Jeg var målløs! Nu krydser jeg bare fingre for at dette ikke er en periode-forestilling, men at den kan hjælpe mig på kurs helt frem til kulden smutter igen til marts.. Håndcremen er af mærket L’Occitane, hedder L’occitane Shea Butter Hand Creme og kan købes her til en yderst overkommelig pris.

Jeg skal i aften spise middag med en flok venner, som jeg kender helt tilbage fra folkeskolen, hvilket er noget vi gør (stort set) hver onsdag, så jeg vil skynde mig videre.
I må have en god aften derude! (-:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I want for Christmas..