En glad (færdig) lille julegris

Go spend some of your Christmas money!

tattoo

En af de ting jeg især ville elske at bruge mine julegave penge på er endnu en tattoo. Det store spørgsmål er dog; hvilken?!  Jeg er selv bedst til de små tattoos, men er dog også helt vild med de små-store  af slagsen som på billede 3 & 4, som derimod klær’ en af mine veninder helt fantastisk! Jeg er egentlig ret besat af tattoos på lårene, som på billede 2, så måske skulle dét være det næste? ..min kæreste ville desuden også elske det! ;-) Det vigtigste for mig er at ens tattoos afspejler hvem man er; som det farverige sugar skull min veninde har afspejler hendes farverige person. Hvilken tattoo kan I bedst lide?

Udover at bruge timevis på at beundre tattoos, så fejrede jeg i går jul med min kæreste. hvilket er en fast tradition – vi er ude at spise hvert år den 23 december hvor vi bytter julegaver og fejrer hinanden, og dagen var så skøn! Derudover har jeg de sidste mange dage tavet rundt til julearrangementer og har i den anledning tilladt mig at købe en ny fantastisk kjole, som jeg glæder mig til at dele med jer.
Jeg håber at I alle sammen får en fantastisk aften med familien og glædelig jul der ude! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En glad (færdig) lille julegris