50 % of Partydresses at NLY!

Siden sidst…

IMG_6306

..har jeg haft vågne nætter & nervøse dage fra søndag – onsdag, men har så til gengæld siden da sovet bedre, end jeg har gjort de sidste 9 mdr.!

..er jeg i onsdags BLEVET FÆRDIG-UDDANNET(!) på bachelor i Purchasing Management – Fashion (på almindeligt dansk; tekstilindkøb), wuhuu!

..blev jeg om aftenen inviteret på 3-retters af min søde kæreste på min lækre yndlings italienske restaurant, Marco Polo, her i Aarhus. hvor heldig har man lov at være? mums.

..er jeg generelt bare blevet fejret med manér både onsdag & torsdag.

..har jeg hermed  også konstateret at min krop ikke længere værdsætter 2 x druk i streg, puha.

..har desuden også konstateret, at jeg ikke er god til dart – heller ikke når jeg er fuld. damn it.

..har vi FÅET LEJLIGHED! & endda den hyggeligste & bedste af de maaaange vi har været ude at se på. yes! a ‘to-good-to-be-true’-situation!

..lever jeg nu højt på, at jeg fra 1. feb. 16′ endelig skal bo i hjertet af Frederiksbjerg med min dejlige halvdel – a long-awaited dream.

..er jeg begyndt at gå fuldstændig indretnings-amok – jeg må snart have opnået high-score i visninger på samtlige bolig hjemmesider. kan.ikke.vente!

..har jeg haft min sidste vagt i uniformen, på mit studiejob i Musikhuset Aarhus, hvilket var en utrolig sørgmodig oplevelse. Jeg savner allerede stedet. suk.

..har jeg endelig fået overskud til julestemning – & nyder det allerede helt vildt!

..har jeg også fået overskud til, at begynde at glæde mig til min dimission på torsdag, hvor jeg får lov at fejre færdiggørelsen af min uddannelse sammen med hele min lille familie. det bliver simpelthen så dejligt!

Så, en utrolig glædelig 2. advent herfra allesammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 % of Partydresses at NLY!