Fantastisk Mandag!

04.03.15

SAM_7262SAM_7270SAM_7257SAM_7245SAM_7259Lidt outfit billeder fra i mandags, hvor jeg igen var på farten. De dage, hvor jeg har travlt er mit minimum krav, at mit outfit skal involvere sneaks. basta.
De lækre sommer-sneaks fra ‘Sketchers’ har jeg fået af min kæreste i fødselsdagsgave, & de er
f a n t a s t i s k e ! – intet mindre. Sålen er lavet i memory-foam, hvilket gør at de er perfekte til mine ellers umulige fødder, da de giver 100 % fuld støtte. Prisen ligger i det almindelige prisleje for sneaks, som er omkring 700 dkk. Jeg kan sleeet ikke vente til jeg skal bestige rismarker med dem i Sapa, Vietnam til juli!, & de bliver allerede brugt non-stop.
Toppen er endnu en fødselsdagsgave fra to modige veninder, som, modsat så mange andre, godt tør at købe tøj til mig, hah. Den er perfekt for mig! – jeg er en kæmpe fan af high neck, som giver et sporty udtryk. Den er fra Selected Femme & skal helt klart med i kufferten før take-off (-;
Jeg forsøgte at give outfittet et business-look med min lækre Gestuz habitjakke & mit vinter-elektriske hår i en lille knold, & twistede det mørke look med de farverige sneaks & et par kysse-klare røde læber. Lykkedes det? Jeg var ihvertfald selv ok tilfreds – jeg overgik ihvertfald min sædvanlige mandags-habit. hæ.

Dagen i går blev brugt på en masse opgaver, portfolio & praktiske ting til Vietnam.. Min to-do liste er meter lang for tiden, så aftenen skulle bruges på fornuftig hygge, hvor min rejse-makker, Sofie, og jeg tog til et Vietnam foredrag ved Jysk Rejsebureau. Super godt!, så hvis I skal ud at rejse så hold jeg opdateret med deres hjemmeside omkring deres forskellige gratis rejse foredrag til forskellige destinationer – p.s. de serverede snacks! haps .
For at gå all-in på Vietnam karma tog vi derefter på lækre Kowloon i Aarhus & spiste Vietnamesisk – klart et favorit sted til su-venlige priser, som også bør tjekkes ud, hvis man ligesom os er mega-fan af det asiatiske køkken. Vi trillede ihvertfald der fra med glade maver.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk Mandag!