96' friends defines 15' style

Volume-à-porter

IMG_6282 Desktop2Jeg var i går, som tusindvis af andre danskere, en del af det helt store Black-Friday cirkus. Hold da op! – jeg skal da love for, at der kom ekstra gang i Aarhus. puh. Desværre fik jeg ikke fundet helt vildt mange julegaver, men til gengæld fik jeg langt om længe købt mig en ny mascara – den gamle sang virkelig på sit sidste vers. Jeg vil derfor lige komme med en thumbs up til Lancôme’s nye mascara i Hypnôse serien; Volume-à-porter. Den er super lækker at ligge på, & så giver den både fylde & uforskammet meget længde – dog er jeg fra naturens side velsignet med lange vipper, men mascaraen tager virkelig også æren for meget af længden! Det der ellers er noget så fantastisk ved Volume-à-porter, er, at den er super let, i forhold til andre mascaraer jeg har prøvet, så man kan slet ikke føle tyngden af at have mascara på.. tro mig; jeg har flere gange glemt, at jeg havde mascara på & gnedet mig i øjet – knap så skarpt. Den lette formel gør også, at man kan friske vipperne op inden en bytur, uden at få tunge sammen-klattede vipper. win-win! Volume-à-porter kan købes her.

Jeg håber, at I er godt igang med at nyde weekenden. Jeg har haft en travl uge med den evige lejlighedssøgning i højeste gear. Vi skal ud at se på lejligheder igen i morgen, & jeg håber virkelig at vi snart finder tag over hovedet. Ellers er mit fokus på eksamen, som jo er allerede på onsdag.. Spørg lige om jeg allerede har nerver på!? – & så er det super surrealistisk snart at være færdig med studielivet – & nervepirrende!, men jeg glæder mig vanvittig meget til at komme ud og få faget imellem hænderne. (-:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

96' friends defines 15' style