Bite the dust

By the port

IMG_3595

Jeans, Cheap Monday // Rullekrave, H&M // Hue, Weekday // Halstørklæde, Monki

IMG_3593IMG_3591IMG_3567

IMG_3565

IMG_3588

Jeg er den kiksede type, som altid helst skal i nyt tøj med det samme, og i dag var selvfølgelig ingen undtagelse, så på kom mom-jeans og hue!
Jeg valgte at style bukserne med en klassisk rullekrave for at fuldende 80’er karmaen – og fordi det i dag er sidste dag med eksamensprojekt, hvilket betyder, at jeg skulle hygges lidt om.
Egentlig er det en ret praktisk svag-vinkel at have, da det giver bonus-dage uden tøj krise, som jeg ellers præsterer at have på daglig basis. tsk, kvinder.

Min dag i dag har bidraget med præcis lige så meget tomt trummerum, som eksamensdage nu gør det bedst – kaffe, skole, kaffe, opgave, lidt mere opgave, lidt mere kaffe og nu lidt ekstra opgave.. og måske en kop the? I morgen er det overstået, og så skal jeg forkæles – med arbejde.. hm.

Dagens optur må være det smukke sne der daler udenfor her i 8000, hvilket gør opgaveskrivning og tomgang lidt hyggeligere. Dagens nedtur må til gengæld være kulden sneen kommer af – hvorfor skal det være så p**** koldt? Dog, gjorde dagens semi-tåge og nærige små-solskin, at jeg fik skudt nogle super lækre billeder ved havnen i dag – lyset var quite perfect. Hvad syntes I?
Forresten, tag jer ikke at mine solidt plantede ben på det næst-sidste billede – jeg var lidt akavet anlagt..

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bite the dust