Nu har jeg bailet længe nok..

41x Kate Moss

Desktop1Katherine Ann Moss aká Kate Moss fylder i dag 41 år (født 16. jan. 74′) & fortjener i den anledning bestemt en kæmpe applaus fra en stor fan, som jeg selv! Mrs. Moss har i den grad bidraget til den internationale modeverden, siden sin unge debut i 88′. Hun har med sin kantede figur optrådt på over 300 forsider, og trods hendes stigende alder, formår hun at trodse aldersgrænsen for modeller, og dermed stadig have en karriere, som er alt andet and aftagende.

Kate Moss blev den helt store model sensation i midt halvfemserne, hvor aktiemarkedet var styrtet ned og firsernes udskejelser var passé – man søgte istedet en anti-mainstream følelse & en ‘heroin-chich’ udstråling. Dette gjorde at Kate Moss, med hendes blot five foot six, ‘different from the ordinary’-skønhed, tvære attitude og tynde figur, gav de store supermodeller baghjul, ved at være præcis alt det som de ikke var. – And she’s still pulling it off.
Congratulations Mrs. Moss!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu har jeg bailet længe nok..