Snack tid!

Nu har jeg bailet længe nok..

DesktopNu har jeg vist bailet længe nok fra mit løfte om at vise jer mine elskede dimissions-/julegaver, så her er de endelig.
Guldarmbåndet hentede jeg netop i går hos guldsmeden efter at have fået det kortet ned til mine små sølle 15 cm og det har ikke forladt mit håndled lige siden! I looove it!
Nu, tid til show off; Lysestagen, som I formegentligt tror er fra Kubus, er hjemme svejset af min dejlige dygtige kæreste, og aldrig har jeg brugt så mange stearinlys på så kort tid – den er jo tændt non-stop og fryder mit spisebord helt helt perfekt! Et lækkert bevis på at hjemmelavede gaver ikke behøver at sux.. det er blot et spørgsmål om dygtighed og omtanke (-;
De lækre hørebøffer fra AIAIAI og støvlerne fik jeg af mine skønne søstre. Egentlig var støvlerne ikke dem jeg havde ønsket mig, men derimod blot en endnu federe og meget mere mig-version, wuhu for gode søstre! ..og btw; undskyld støvlerne ikke lige fik en tur med pudse-tøjet før jeg tog billeder, men jeg bruger dem jo non-stop, altså.
Bonus info: de er fra Bianco, og jeg har spotted at de netop nu er på tilbud, hvis det måtte have interesse. De er i sandhed lækre, twisted, fungerer til alt og gode at gå i – just perfect.
Jeg er en besværlig tøs, så resten af mine gaver skulle byttes, men hey; hvad har nogen nogensinde haft imod tilgodebevis? (-;

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snack tid!