Laks på menuen

Godsbanens Julemarked

IMG_6422

Jeg har brugt dagen sammen med en veninde til Godsbanens Jule-/Madmarked her i Aarhus, & vil dermed benytte disse sene aften timer på en thumbs up hertil! Marked består af forskellige lækre madboder i den Rå hal & boder med salg af ting fra Godsbanens værksteder i Foyeren. Derudover så er der også forskellige arrangementer i løbet af weekenden, som kan ses her. Markedet finder (desværre!) kun sted i denne weekend. Så, hvis du ikke ved, hvad du skal bruge din december-søndag i morgen på, så syntes jeg helt klart, at du skal tage et smut forbi Godsbanen, som i morgen har åbent kl. 11-17! Stemningen er fantastisk & maden er super lækker! – så sørg forresten også for at være skrup sulten når du tager derned. heh. Desuden så er der gratis entre, så der er absolut ingen undskyldning for ikke at komme afsted.

Jeg selv skal bruge dagen i morgen på at flytte de sidste ting ud af lejligheden & hjem til min kæreste, hvor vi skal bo indtil vi får vores nye lejlighed til februar. Så der bliver ikke meget julestemning til mig i morgen, men det bliver til gengæld rart at få alle tingene flytte. Jeg håber I kigger forbi Godsbanen i morgen, da det bestemt er besøget værd. God aften derude! (-:

IMG_6420 IMG_6416 IMG_6415 IMG_6421

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks på menuen