Lidt sprødt til øregangen

Steal the men’s closet

Desktop2

Ja, jeg kunne lige for tiden sagtens bo i min kærestes tøj døgnet rundt, hvis jeg fik lov! For det gode ved herre tøj er, at det er så dejligt oversize og afslappende – lige præcis hvad jeg har behov for på nuværende tidspunkt. Jeg er nemlig fyldt til randen med bachelor skrivning, samt bolig- og jobsøgning.. Jeg må indrømme, at det tager ret hårdt på mig – det ville det vist gøre på alle. & så hjælper efterårets mange mørke timer slet ikke på speedometeret. Puh.. Hvad skulle man dog gøre uden stearinlys & kaffe? – helt ærligt, så ved jeg det virkelig ikke!
Min dårligere (for tiden nok nærmere bedre..) halvdel & jeg var ellers ude at se på en skøn lejlighed i dag (& jeg er forresten ikke nem at imponere!), som virkelig havde potentiale, selvom det nok var lidt af et håndværker tilbud.. & 1-2-3, så blev den snuppet foran snuderne på os.. Let the search continue. suk. Vi har nu efterhånden ledt nogle måneder med lys & lygte efter et sted at slå pjalterne sammen, & tiden begynder efterhånden at hale ind på os, da jeg skal være ude at min lejlighed til midt december.
Kender I det, når man ikke føler man på nogen måde slår til? – eller at tiden render fra dig?, sådan har jeg det lige for tiden – & jeg ved, at efteråret har en tendens til at tage hårdt på de fleste. Dog, kan jeg se frem til at være færdiguddannet om under én måned (WUHUU!) & forhåbentligt venter både drømmejobbet & en anden skøn lejlighed derude i nærmere fremtid. – indtil da vil jeg putte mig i kærestens tøj. & så er inspirationssøgning til boligindretningen  faktisk en udemærket overspringshandling!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt sprødt til øregangen