Efter BA skal jeg...

Interior Wishlist

Desktop2-003

Desktop2-0041. Incado Molecules ’03 Chocolate’ plakat / 2. Karlsson vægur / 3. Ferm Living hooks / 4. Ferm Living Toilet Paper holder /
5. Ellos saltskål / 6. IKEA spand / 7. House Doctor Cheese Skærebræt / 8. Sanna Wieslander ‘Coco Cocktail’ Plakat /
9. Sanna Wieslander ‘Hipster Goat’ Plakat

Jeg kan virkelig ikke være mere klar til at få mit eget sted. – halvandet år må vist også siges at være længe nok uden siden sit helt eget sted. puh. Ikke at jeg brokker mig – jeg har skam haft det super godt de steder jeg har boet i mellemtiden, men det er bare ikke helt den samme base, når man ikke har sine egne møbler osv., & selv kan indrette, hvis I forstår?  – specielt ikke når man er så indretnings-glad som mig!
Jeg er derfor pt gået helt i selvsving med boliginspiration & så håber jeg bare på, at vi snart finder en lejlighed, hvor jeg kan udfolde mig.

Jeg har længe været meget betaget af mørkegrøn & sort marmor – jeg syntes virkelig det er flot, & det passer super godt med den vintage/industrielle indretningsstil, som min kæreste & jeg er vilde med. Faktisk, så er jeg så vild med den mørkegrønne farve, at jeg håber på at få lokket min kæreste med på at farve en af væggene i lejligheden mørke grøn, hæh.
De to billeder fra Sanna Wieslander vil vi have over sengen som en indikator på ‘his & hers side’. Er de ikke bare super fede? Vi er ihvertfald helt tosset med dem. (-:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter BA skal jeg...