New in // Vintage Danish Design Bomber

All I want for Christmas..

Wishlist

1. Bianco, 799,- 2. Michael Kors, 1600,- 3.  AIAIAI, 550,- 4. Erbs & Bjerke, 399,-
5. Georgio Armani, 425 ,- 6. Lassen Kubus, 1.299,- 7. Maria Black, 550,-/600,-
8. House Doctor, 140,-/160,- 9. Dior, 259 ,-

I år har jeg panikket lidt med min ønskeliste, men når alt kommer til alt, så er der jo millioner af ting jeg har haft i kiggerten de sidste måneder, så hvor svært kan det være?
Jeg er en rigtig frossenpind, så et par lækre varme støvler til sne-månederne kan jeg ikke undvære – jeg var endda virkelig tæt på selv at købe dem og slette dem fra ønskesedlen i går, men mon ikke jeg lige kan vente 18 dage? Derudover jeg har drømt om et statement-ur i årevis, og syntes nu at det efterhånden er på tide at jeg får et!, men nu må vi se om familien er enig med mig i den sag.. Og så er jeg altså træt af at klistre plakater op over min sofa, så det måtte være på tide at sætte snuden efter nogle billeder, og disse fra House Doctor kan man umuligt blive trætte af at se på. Ligesom den smukke bronze Kubus lysestage by Lassen Kubus, som jeg (i al hemmelighed) håber på at min kæreste kan lave til mig, da jeg for at være ærlig desværre altid har været ret nærig med at kaste så mange penge efter indretnings lir.. Resten af mine ønsker er cravings jeg har skulet efter i ret lag tid, men ikke selv har kunne finde undskyldninger til at måtte købe, så nu krydser jeg alle lemmer for at min familie kender mine behov. ;-)
God jul derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Vintage Danish Design Bomber