04.03.15

3 weeks’n’2 days to go

Desktop2

 

1. Bikini, H&M // 2. Pinstripe Cap, ASOS // 3. Swoosh Cap, Nike // 4. Solbriller, H&M Studio //
5. Ultra Light UV Defense, Kiehl’s // 6. Sun Reflects UV Protect Hair Spray, Goldwell //
7. Læbestift, Badine no. 154, Chanel // 8. Journal, Søstrene Grene // 9. Racer Lite Sneaks, Adidas.

Med kun 3 uger & 2 dage til take-off drømmer jeg lidt om nogle travel-essentials, som de ovenstående. Jeg overbeviser mig selv om, at når jeg skal være afsted så længe, så er alle tingene en god investering. hah. (-;
En cap er et must når jeg skal ned og have min hovedbund svitset i 40graders varme, &  jeg kunne især godt tænke mig en hvid, som den fra Nike, eller en lysegrå.. men den stribede er dælme også flot!
Kiehl’s bodylotion med solfaktor halvtreds købte jeg allerede i Magasin da de (en sjælden gang) havde 20% på alt fra Kiehl’s, & jeg er sikker på, at jeg bliver super glad for den! – den har ihvertfald fået rigtig gode anmeldelser, & er et godt supplement til både solcreme og aftersun.
Hår beskyttelses spray’en fra Goldwell er også en praktisk & forkælelse investering, så mit hår ikke gå helt ned af sol & saltvands-kombinationen.. & heldigvis er prisen overkommelig ved NiceHair.
Journal fra Søstrene Grene var jeg allerede så heldig at få i fødselsdagsgave, & den er perfekt som rejse-dagbog, da den indeholder både hvide sider til tanker & tegninger, & sorte sider til sommer-billeder.. & så er den da også ret så lækker!
Ok, Chanel læbestift & Adidas sneaks er vist ikke ligefrem fornuftige investeringer, & med det nuværende budget kommer det heller ikke til at ske, men en kvinde har lov til at drømme! Er de ikke flotte? Jeg er fuldstændig forelsket. Håber lidt på at ‘falde over’ læbestiften i duty-free & at finde sneaks’ene på mega-outlet i Vietnam – man har vel lov at drømme. hæ. (-;

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

04.03.15