Genbrugs-rov i brugtvareterminalen

Poster obsession

Desktop21. Tenna Kramer / 2. Whales / 3. Kaktusfeige / 4. Camera
/ 5. La Lune / 6. His Master’s Voice / 7. Forêt / 8. Affenjazz 

Den helt store nedtælling er nu begyndt & der er kun 26 dage til vi flytter ind i den nye lejlighed(!!). Vi skal op & se lejligheden igen imorgen, hvor vi også får vores lejekontrakt – så kan vi endelig få is i maven igen. I kan tro vi glæder os helt enormt & bolig inspirations-researchen har virkelig også snart taget overhånd.. M & jeg er nemlig begge ret så indretningsglade (& lige stædige), så det måtte næsten ende i det rene vanvid. haha. Da jeg stadig er jobsøgende går alle dagene næsten med inspirationssøgning & research – & nej, jeg har utroligt nok stadig ikke fået nok! haha.
Især indenfor plakat-feltet har jeg virkelig nørdet & ovenfor er blot nogle af de smukke plakater, som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Især Jazz-aben & hvalerne må meget gerne flytte ind sammen med os..
Jeg forsøger dog også, så vidt muligt, at finde plakater som kan downloades enten gratis eller til utrolig billige penge – ligesom kamera plakaten ovenfor. Jeg syntes nemlig, at plakater meget hurtigt kan blive meget dyre. For at få printet plakater kan man her i Aarhus benytte sig af Godsbanens Grafiske værksted, som har god storformatprint til billige penge.

Julen & nytåret gik virkelig stærkt & pludselig var ferien hjemme i Vestjylland forbi & snuden måtte atter vendes tilbage til Aarhus. Januar går derimod indtil nu ufattelig langsomt – lidt ligesom at se på, at vand koger. Jeg hader at vente – især når det er på noget, som jeg i princippet allerede har ventet på i 1,5 år & som nu er så ufattelig tæt på (!). tik tak.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugs-rov i brugtvareterminalen