Et hjerte der banker for vintage

Bolig Inspo

Desktop2

Åh, hvor kan jeg dog bare ikke vente til vi får vores lejlighed! Vi er (heldigvis) meget enige om, hvilken stil vi vil indrette os i, & som I nok kan regne ud udfra ovenstående inspirations billeder, så bliver det en overvejende retro stil, men dog med et touch af industrielt. Så det bliver altså noget med en masse teaktræ, grønneplanter, metal, industrilamper & retro-farver! – netop denne stil afspejler os ret godt, for vi er nemlig et par hyggehoveder!

Vi er allerede begyndt at kigge efter interiør, idet det altså tager noget tid at finde de helt rigtige ting, når det meste skal findes i genbrug. – som om jeg kunne dy mig for at kigge efter det uanset. (-;
Jeg skal apropros blandt andet bruge dagen i dag på at snuse rundt i genbrugsbutikkerne her i Aarhus – selvom vi regner med at have den største gevinst, når vi kigger i de små jyske-provins-genbrugsbutikker, når vi tager hjem til familien over julen. Det er altid lidt nemmere at finde guldet, når der ikke er så mange om budet & så er genbrugsbutikkerne i Aarhus altså også bare generelt lige en tand dyrere end dem i provinsen – udbud & efterspørgsel. tsk. Jeg håber vi finder nogle lækre ting over julen, for jeg glæder mig virkelig til, at jeg kan begynde at dele nogle lejlighedsfund med jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hjerte der banker for vintage