Bronze Fall

My dearest ones..

IMG_6244Efter billedet i går af noget af mit kæreste & mest trofaste eje; mine smykker, vil jeg lige fortælle jer, hvor de er fra, for de har nemlig en helt særlig betydning.

Selvfølgelig går jeg også med main-stream smykker ligesom alle andre – mine to små ringe på højre hånd & min halskæde, på billederne fra gårsdagens outfit, er eksempelvis fra Moss Copenhagen. Jeg er kæmpe fan af deres smykker, fordi de er flotte & billige nok til, at man kan skifte dem ud fra tid til anden.. Så pyt med kvaliteten.

Dog så går jeg meget op i at have mine nærmeste med mig hele tiden, så jeg vil derfor aldrig, kunne undvære de smykker I ser på billedet.
Den store ring med sort sten, på højre hånd, & ringen med tyrkis sten, på venstre, er fra et loppemarked, som jeg var på sammen med mine søskende på en af vores mange ture til Berlin. De minder mig derfor om mine søskende & alle de fantastiske rejser vi har været på sammen. Den anden lille ring på venstre hånd, som næsten ikke kan ses på billedet, fik jeg af min kæreste, en gang vi var i sommerhus, ‘bare fordi jeg var mig’, og den er jeg derfor enormt glad for.
Armbåndene er svære at se, men her er et tyndt guldarmbånd fra mine forældre, et læder armbånd med et ‘Løvschal’ tag fra mine søskende & endnu et tyndt guldarmbånd med et ‘Sara’ tag fra mine nærmeste venner. Derudover er der min helt unikke brede armring med  indgraveret mønster, som jeg fik i Vietnam. Det er ét af de armbånd som minoritets-folket i Sapa går med, og det har derfor også en kæmpe betydning for mig.

Jeg skal til fødselsdag ved en veninde i aften, & glæder mig til at vise jer min nye kjole snarest! (-:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bronze Fall