When H&M treats you well..

Bronze Fall

IMG_6227 IMG_6240IMG_6248IMG_6233 IMG_6244T-shirt – vintage / Jacket – Vila / Jeans – Monki / Boots – Bon’A Parte / Jewelery – Market

I dag fik jeg (endelig) brugt min oversize bronze net t-shirt, som jeg købte i en vintage butik, for det der vel snart er nogle år tilbage. Jeg havde fuldstændig glemt den, eftersom den grundet flytning har været pakket ned i rigtig lang tid, men nu hvor jeg endnu engang skal til at rydde op & pakke i kasser, så drukkede den op igen. hurra!

Jeg syntes, at bronze farven er så fin her til efteråret – ikke mindst fordi den klær mine brune støvler super fint, men også fordi den går godt med mørkerøde efterårsnegle & nyfaldne blade fra træerne. & så er det liiige mig dét der med, når noget er festligt uden at være for festligt! (-;

Jeg har haft en skøn dag i dag! Jeg valgte at sidde oppe hele natten & skrive opgave, så jeg kunne nyde dagen i dag uden dårlig samvittighed – min døgnrytme er alligevel i forvejen helt ødelagt af det her BA skrivning, så hvad gør en vågen nat til eller fra.. heh.
Jeg har brugt eftermiddagen på strøg-tur med min kæreste, & jeg fik købt nogle rigtig skønne ting, som jeg nok skal få vist jer! Senere gik vi ned til Dokk1 for at se årets store juleoptog, hvilket simpelthen gav den mest fantastiske ro & jule-stemning.
Nu sidder manden & ser film, alt imens jeg burde fixe lidt opgave.. I må have en skøn aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When H&M treats you well..