By the port

Leaving on a Jetplane

Desktop2

Så er der update på Vietnam fronten.. Flybilletter blev nemlig bestilt i tirsdags – så nu er det for real, wup!
Derudover havde jeg i går den første Vietnam-workshop på studiet, så nu gælder det om at få opdateret alt relevant – LinkedIn ect., så jeg kan få solgt mig selv ude på den vilde virksomheds-slagmark. pyh.. Jeg har også lige fået scoret mig et par skud hepatitis og encefalitis siden sidst, hvilket stadig lammer begge mine overarme – jeg er altså pt. et arme-kræ med en undskyldning for at skippe træningen, ha.
Det-der-med-visum er stadig lidt af et stejl bjerg at skulle bestige, men mon ikke det bliver fixet better-late-than-never.. Pt. er situationen altså presset, toppet med en meget øm penge-pung, og et stk. utålmodigt pigebarn som ikke kan gøre meget andet end at vente – kinesisk & vietnamesisk nytår gør at hele processen ligesom er ret stillestående pt. & indtil starten af marts. suk.

Min kære kæreste & jeg har derfor forsøgt at udnytte ventetiden med at få lidt ro i mit sind, & er taget til det midtjyske på forlænget weekend for at smække benene op – væk fra storbyen, I ved. Så nu er alt det praktiske altså blevet skiftet ud med vin, film, lækker mad & god gammeldags hygge. skønt!

Sara Vietnam.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the port